Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 652 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,68 g |
| Tuky | 3,31 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 866 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Moje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 33 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 35 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 42 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 48 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuře s pomazánkovým máslem,
kuře kalorie,
moravská pečeně,
kuřecí stehna s česnekovými brambory,
úprava kuřete,
kalorie kuře s bramborem,
pecene kure s pomazankovym maslem,
pečené kuře s česnekovými brambory,
pečené moravské uzené,
pecene kure kalorie,
k čemu moravské uzené,
pečene asijské kuře,
originální pečené kuře,
recepty z pečeného kuřete,
pečené kuře,
pečené kuře recepty,
kure na pomazánkové máslo,
veka s česnekovým máslem,
pečené kuře na pomazankovem másle,
maso pecene s pomazankovym máslem
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory rané,
pomazánkové máslo,
česnek,
pórek,
uzené moravské,
máslo,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
Ivanko, doktorka Kateřina by mi polovinu surovin vyházela
Množství surovin, které ve svých receptech píšu, je pro jedlíky k nedělnímu obědu.
Ještě k tomu máslu - jde jen o vytření pekáčku a pak plátečky na maso. Moravské uzené je libové, toho tuku moc nepustí.
Ale klidně lze péct jen hodinu a máslo vynechat; to jsem ovšem nezkoušela, takže za výsledek neručím. Ručím jen za výsledek receptu tak, jak je popsaný.