Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 256,52 g |
| Tuky | 15,57 g |
| Vláknina | 65,88 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli osmažíme spolu s česnekem nakrájené na proužky na sádle a pěkně do hněda.
Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené maso, které restujeme, až se prosmaží tak ho osolíme, opepříme, posypeme majoránkou, kmínem, paprikou a trochou pepře, promícháme a chvíli dusíme ve vlastní šťávě.
Krok 3: Poté zalijeme vodou a déle dusíme do měkka na nízké teplotě, nebo plameni.
Krok 4: Před dohotovením zahustíme chlebovou strouhankou a dochutíme, je-li třeba.
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 12 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 19 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 6 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 6 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 6 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 7 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 8 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 8 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 10 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše
A Jani na to jelení taky mrknu
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty