Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 957 kJ / 1 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,65 g |
| Tuky | 148,70 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Podávame s tarhoňou.
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r90B
Moje poznámka
Bůček s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r90B
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
oldlhot před 17 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 29 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 43 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 48 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 57 minutami
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 14 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 15 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
Tématické fráze:
ťarhoňa,
vývar s tarhoňou,
recepty s tarhoňou,
tarhoňou,
recepty z bravcoveho bocika,
tarhoňa recepty,
recept z bravcoveho bocika,
mäso s tarhonou,
tarhona s veprovym masem,
tarhoňa recept,
bůček recepty,
bocik s tarhonou,
perkelt z bucku,
bucek recept,
co je tarhoňa,
vepřové maso s tarhoňou,
vepřova roláda s tarhonou,
vepřové maso a tarhoňa,
domácí bezlepková tarhoňa,
recepty tarhoňa
Suroviny:
bůček vepřový,
protlak rajčatový,
olej,
sůl,
paprika sušená sladká,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (5)