Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,60 g |
| Tuky | 55,10 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 476 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 60,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky ošúpeme a narežeme na kolieska. Mäso nakrájame na kocky.
Krok 2: Na rozpálený olej dáme mäso a opečieme ho, kým sa nezatiahne. Potom pridáme zemiaky, posypeme rascou a za stáleho miešania opekáme cca 5 minút.
Krok 3: Nakoniec vložíme nakrájané paradajky, stiahneme teplotu a prikryté dusíme, kým nie je mäso mäkké. Ak paradajky pustia málo šťavy, podlejeme trošička vriacou vodou.
Krok 4: Hotové jedlo necháme zakryté cca 10 min dôjsť a podávame so zeleninou.
Zveřejněno 11. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Moje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 26 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 41 minutami
Pórková polévka
freynka před 43 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 48 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 53 minutami
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 2 hodinami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 6 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí maso recepty,
recepty na jehněčí,
jehneci maso s bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
rajče
Komentáře (5)