Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 41,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Moje poznámka
Brambory s pórkem a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyjL
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 1 hodinou
Královská cukeťačka
trdlo před 1 hodinou
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 1 hodinou
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 2 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 2 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 3 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s bramborem,
zapečené brambory s cizrnou,
cizrna s pórkem,
pečené brambory s cizrnou,
cizrna jako příloha,
recept příloha cizrna v konzervě,
zapecene brambor s cizrnoi,
úprava cizrny,
úprava cizrny příloha,
hrách s pórkem,
recepty na upravu cicera,
brambory s pórkem jako příloha,
zemiaky v supke v porkom,
recepty s cizrnou,
různe upravy brambor,
brambory pecene s cizrnou,
úprava brambor jako příloha,
pečené brambory s cizrna,
cizirna jako příloha,
zapečené brambory cizrna
Suroviny:
brambory,
cizrna,
máslo,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Neviem, ako česká cizrna, ale slovenská sa uvarí veľmi rýchlo, ani nie za hodinku, stačí namočiť na 2-3 hodiny. Konzervy nemám rada, uvarím si napr. 1 kilo, z toho tretinu zamrazím, tretinu spotrebujem napr. na šalát, na polievku a tretinu chodím zobať. Ale zobe mi to aj rodina.
Všetko, čo mám veľmi rada, cícer, zemiaky v šupke, pór
Už jí ho přeposílám díky