Suroviny
Porce: veka, nebo pecen
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 351 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,62 g |
Tuky | 68,43 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 6,56 g |
Sůl | 16,38 g |
Sacharidy | 376,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chleba s vůní saturejky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQQ8
Moje poznámka
Domácí chleba s vůní saturejky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQQ8
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 28 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 39 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
saturejka foto,
pečem pecen cz,
domaci chleba,
domácí chléb recept,
saturajka recepty,
domácí chleba recept,
recept na chleba,
pecen z domaci pekarny,
pečem pecen recepty,
pečem pecen cz podmáslový chleba,
domácí pečky na chleba,
domaci chleba s octem s bile mouky,
pect chleba,
voda s octem na chleba,
potírání octem na kůrku chleba
Suroviny:
mléko,
smetana zakysaná,
olej,
sůl,
cukr,
mouka chlebová hladká,
mouka celozrnná žitná,
česnek sušený,
saturejka,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
droždí,
kmín celý,
voda,
ocet
Komentáře (10)