Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky po Balkánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZY8
Moje poznámka
Vepřové plátky po Balkánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZY8
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 54 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 16 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 18 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 51 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 54 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřový plátek balkán,
balkánský vepřový plátek,
balkánský plátek,
veprovy platek po balkansku,
balkánské ražniči,
maso po balkánsku,
vepřový plátek,
vepřové plátky recept,
vepřové maso po balkánsku,
vepřové plátky recepty,
veprovy steak balkan,
kotlety po balkansku,
po balkánsku,
balkansky veprovy steak,
vepřová kýta po balkánsku,
hovězí po balkansku,
vepřová plec po balkansku,
vepřová kýta balkán,
vepřový steak po balkánsku
Suroviny:
kýta vepřová,
koření balkánské ražničí,
mouka hladká,
rajče sušené,
sůl,
pepř,
tymián,
olej
Komentáře (11)