Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 157 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 13,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Moje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 44 minutami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 31 minutami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 43 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 47 minutami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 1 hodinou
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 1 hodinou
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Tématické fráze:
králík na švestkách,
kralik na svestkove omacce,
králik na sušených švestkách,
králík ve švestkové omáčce,
králík na švestkách recept,
králík na červeném víně se švestkami,
králík na šípkové omáčce,
králík se švestkovou,
králík na víně a švestkách,
králík se švestkovou omáčkou,
králík na víně se švestkami,
recepty na králíka na švestkách,
králík recepty na švestkach,
recept kralik na švestkach,
králík s marmeládou,
králík švestky víno,
králík recepty,
moravský název sušených švestek,
králík v švestkové omáčce,
pečený králík se švestkami
Suroviny:
stehno králičí,
švestky sušené,
mouka polohrubá,
marmeláda rybízová,
víno červené,
olej,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
tymián,
ocet,
sůl
Komentáře (17)