Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 247 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 104,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová pikantní vepřová krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q759
Moje poznámka
Medová pikantní vepřová krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q759
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 5 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
medová marináda na vepřovou krkovičku,
marináda na vepřovou krkovičku,
medová marináda na krkovici,
medová krkovice,
medová marináda na krkovice,
medova krkovicka,
vepřová krkovice,
pikantní medová marináda,
vepřová krkovice recepty,
krkovička v medové marinádě,
medovo pikantní marináda,
krkovice v medové marinádě,
medová pikantní marináda,
pikantní marináda na krkovici,
medová marináda na krkovičku,
vepřova krkovička,
krkovička v sáčku,
marináda na vepřovou krkovici,
pečená krkovice s marinádou,
recepty z vepřové krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
marináda,
olej,
pepř,
sůl,
jíška tmavá instantní,
vývar masový
Komentáře (5)