Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 24,48 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 16,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hmoždíře nasypeme pažitku, ořechy, parmezán a trochu soli. Utřeme pastu, kterou rozředíme olejem.
Krok 2: Kapustu podusíme doměkka a obalíme ji v pestu.
Zveřejněno 2. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustičky s pažitkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XWB
Moje poznámka
Kapustičky s pažitkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XWB
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapustičky recept,
recepty na ružičkovú kapustu,
zapekané kapusticky,
chlebicky s pestem
Suroviny:
kapusta růžičková,
pažitka,
olej olivový,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
ořechy vlašské
Komentáře (15)
Tento recept sa mi páči...názov malá smradlavá zelíčka je z jednej rozprávky, ale ružičkovú kapustu rovnako ako ostatnú zeleninu milujem a bez problémov zjem.
P.s. Vařeniště.cz: najprv vyskúšam, potom sa podelím o dojem + udelím bod.