Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,12 g |
Tuky | 180,71 g |
Vláknina | 46,98 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 118,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Moje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 2 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 6 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
smažená krkovíčka,
smažená krkovice,
recept na smaženou krkovice,
krkovička a pekingské zelí,
smaženav krkovička z trouby,
krkovicka vzupanu,
smažená krkovička,
smažená krkovička recepty,
smažená krkovice v troubě,
jak usmažit vepřový řízek do měkka,
smažená krkovice\\,
krkovička smažená
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
protlak rajčatový,
žampióny,
zelí pekingské,
rajče,
lusk paprikový,
mrkev,
žampióny,
ocet balsamiko,
olej olivový extra virgin,
sůl,
cukr,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (3)
Chicken, myslím si, že je podstatne jednoduchšie vyprážať rezne na pekáči v rúre,trvá to síce dlhšie ako na panvici, popritom robiť šalát, keď sú rezne hotové ,posypať syrom a všetko je hotové zároveň, bez použitia mikrovlnky. Tá je vraj na naše zdravie nie príliš vhodná. A nerozumiem tomu, prečo treba rezne nechať vychladnúť
...a chrumkavý obal? Tak ten já tůůůze rád
(ach přírodo... Jak může někdo klást na roveň SMAŽENOU krkovičku a ptačí prsa?