Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,12 g |
Tuky | 180,71 g |
Vláknina | 46,98 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 118,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Moje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 48 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 5 minutami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 12 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 9 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 13 hodinami
Tématické fráze:
smažená krkovíčka,
smažená krkovice,
recept na smaženou krkovice,
krkovička a pekingské zelí,
smaženav krkovička z trouby,
krkovicka vzupanu,
smažená krkovička,
smažená krkovička recepty,
smažená krkovice v troubě,
jak usmažit vepřový řízek do měkka,
smažená krkovice\\,
krkovička smažená
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
protlak rajčatový,
žampióny,
zelí pekingské,
rajče,
lusk paprikový,
mrkev,
žampióny,
ocet balsamiko,
olej olivový extra virgin,
sůl,
cukr,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (4)
Chicken, myslím si, že je podstatne jednoduchšie vyprážať rezne na pekáči v rúre,trvá to síce dlhšie ako na panvici, popritom robiť šalát, keď sú rezne hotové ,posypať syrom a všetko je hotové zároveň, bez použitia mikrovlnky. Tá je vraj na naše zdravie nie príliš vhodná. A nerozumiem tomu, prečo treba rezne nechať vychladnúť
...a chrumkavý obal? Tak ten já tůůůze rád
(ach přírodo... Jak může někdo klást na roveň SMAŽENOU krkovičku a ptačí prsa?