Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 504 kJ / 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 29,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,00 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 60,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQg1
Moje poznámka
Mrkev na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQg1
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 10 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 10 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 15 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 15 hodinami
Tématické fráze:
mrkev na kyselo,
dušená mrkev na kyselo,
kyselo recept,
mrkev na kyselo recept,
struhadlo na mrkev,
mrkev nakyselo,
recept dušená mrkev na kyselo,
dušená mrkev s vepřovým masem na kyselo,
dušená mrkev na sladkokyselo,
recept na mrkev na kyselo,
jablíčka s mrkvička,
mrkvička na kyselo,
mrkev recepty,
kyselo,
recept mrkev na kyselo,
dušená mrkev na kyselo recept,
mrkev na sladkokyselo,
mrkev recept na kyselo,
dušená mrkev nakzselo,
dušená mrkev nakyselo
Suroviny:
mrkev,
sádlo,
sůl,
ocet,
pepř mletý,
cukr moučkový,
cibulka,
mouka hladká,
chléb
Komentáře (6)