Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 263 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,95 g |
Tuky | 18,15 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 50,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Moje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 4 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 19 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 38 minutami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 1 hodinou
Americké lívance bez kynutí
káťa před 1 hodinou
Bábovka tvarohová
eskymak před 2 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 4 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 12 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 14 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 14 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 16 hodinami
Tématické fráze:
hribova smazenice,
houbová kuskus,
smaženice z hribu,
smazenice hribu,
kuskus recepty,
anna hřibová,
zbytek smaženice,
netradicni smazenice
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
bujón gelový zeleninový,
kuskus,
kmín drcený,
pepř mletý,
vejce,
petrželka zelená
Komentáře (8)
Klasika je klasika,ale...
Kuskus mi zbyl-neodhadla jsem množství jako zavářku do polévky.Na přílohu ho bylo málo,tak jsem ho zkusila přidat do smaženice
Jana Remkova:Jani,také ho nedělám moc často.Chuťově mi nevadí a sem tam se to dá.Ale maso je maso