Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 651 kJ / 2 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,60 g |
Tuky | 91,59 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 424,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové švýcarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg8p
Moje poznámka
Ořechové švýcarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg8p
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 12 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 13 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 1 hodinou
Brownies z červené řepy
EvaCh před 1 hodinou
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 9 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 9 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 12 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 12 hodinami
Tématické fráze:
švýcarky recept,
svycarka recept,
svicarky s ořechy,
kynutí svycarky,
ořechové moučníky recept,
ořechové kůrky,
makovo ořechový šneci,
recept na švícarky,
švícarky,
ořechové švícarky,
tvarohová švýcarka,
švýcárky,
g svyc,
orechove
Suroviny:
voda,
droždí,
sladěnka,
mouka hladká,
voda,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
ořechy mleté,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
A sladěnka sladový výtažek, který obsahuje spoustu jednoduchých cukrů a také enzymy - vše potřebné pro lepší "rozjezd" kvasinek.