Zelí do sklenic bez zavařování
Zelný salát ve sladkokyselém nálevu nesmí chybět v žádné spíži. Hodí se například jako příloha k masu. Zelí z našeho receptu je navíc snadné na přípravu a nepotřebuje tepelnou úpravu. Stačí ho nechat odležet.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 513 kJ / 3 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,09 g |
Tuky | 25,84 g |
Vláknina | 304,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81,69 g |
Sůl | 200,00 g |
Sacharidy | 496,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí do sklenic bez zavařování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpll
Moje poznámka
Zelí do sklenic bez zavařování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpll
Nejnovější recepty
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 2 hodinami
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 42 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 48 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 17 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 18 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 19 hodinami
Tématické fráze:
zelí s pyrosiřičitanem,
nakládání zelí do sklenice,
zavařování kysaného zelí,
nakládání kysaného zelí do sklenic,
nakládaní zelí do sklenic,
nakládané zelí s pyrosiřičitanem,
zavařujeme zelí,
jak nakládat zelí,
nakládání zelí s pyrosiřičitanem,
zavařování červeného zelí,
nakládání zelí,
jak nakládat zeli do sklenic,
pyrosiřičitan,
nakládání zelí bez zavařování,
sterilovane zeli s pyrosiricitanem,
pyrosiřičitan draselný,
zavarovani kyseleho zeli,
recept na zelí s pyrosiřičitanem,
nakládané zelí bez zavařování,
zavařování
Suroviny:
zelí,
cibule,
pyrosiřičitan draselný,
kmín celý,
voda,
ocet,
sůl,
spolarin
Komentáře (25)
Je to stejný nálev jako na okurky .
Chemie je kolem dost a dost, takže přírodně kysané zelí v sudu je bezkonkurenční a zdravé.
musím tento recept (a jemu obdobné) s pyrosiřičitanem draselným a spolarinem (a vubec, proč to ještě sladit?) ohodnotit negativně. Proč? Myslim si, že všichni víme proč. Kdo neví a bez výčitek se tímto směrem stravuje, měl by se již začít zajímat. Jak si někdo může dobrovolne znehodnocovat a ještě i doporučovat dál taková jidla. Omlouvam se moc, však je to tak. Děkuji. Vše v dobrém. Anna
na 10kg zelí 20dkg soli.1/2balíčku kmínu.
ale zelí...hmm...moje slabost