Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,87 g |
Tuky | 18,02 g |
Vláknina | 20,48 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 328,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Moje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 59 minutami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 4 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 24 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 41 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 44 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 2 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
chleba z domácí pekárny recepty,
nejlepsi chleba,
klobásový chléb v domácí pekárně,
klobáskový chléb,
klobaskovy chleba v pekarně,
chleba recept,
domácí chleba pekárna recept,
chléb domácí,
recepty z domácí pekárny,
recept na domácí chleba,
recept na chleb,
domaci saláma,
klobasa chleba recept,
lovecka salama,
plneny chleba domácí pekárny recepty,
klobáskový domácí chléb,
plneny klobaskovy chleba,
klobáskovy chléb z domácí pekárny,
dort klobáskový
Suroviny:
voda,
med,
olej,
sůl,
syrovátka sušená,
mouka grahamová,
mouka žitná,
mouka hladká,
kmín celý,
droždí,
klobása
Komentáře (7)
Je to krásny recept! +