Chleba s nivou a klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 239 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 65,43 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 15,19 g |
Sacharidy | 419,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná se budete divit, že poměr cukru a soli je stejný - niva je dost slaná.
PL - POLÉVKOVÁ LŽÍCE, ČL - ČAJOVÁ LŽIČKA
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2009 19:28
Tak já to příště zkusím podle tohoto receptu, jen musím koupit to sušené mléko, obyčejně ho doma nemívám.
Děkuji za povzbuzení, fakt jsem si připadala jako totální "neschopa" .
Děkuji za povzbuzení, fakt jsem si připadala jako totální "neschopa" .
17. 10. 2009 18:44
Ahojky já jsem vyhodila 3 chleby než se mi začlo vést a nevzdala jsem to,tenhle měl uši ,ale fakt chutnal
17. 10. 2009 18:42
Elizo nermuť se,jak já byla nešťastná z prvních chlebů...,musíš to zkoušet a zkoušet...Taky si myslím jako Cathleen že je tam moc droždí,taky se mi propadl chleba když jsem ho dala víc..
17. 10. 2009 18:28
Ale no, tak se nic neděje. Taky už jeden chleba ode mne skončil v koši. Příště se povede. Já se denně učím s pekárnou a dneska jsem dělala nedělní bábovku od Cathllen a ikdyž mi říkala, že ta pekárna, co mám to nějak neumí, šla jsem do toho a výsledek jsem jí tam nafotila. Tak příště
17. 10. 2009 18:14
Nepovedl. Ale dělala jsem ho nakonec podle jiného receptu, takže to sem vlastně nepatří.
Neměla jsem sušené mléko, tak jsem vybrala toto těsto - http://www.toprecepty.cz/recept/1497-chleb-s-oliva....
Neměla jsem sušené mléko, tak jsem vybrala toto těsto - http://www.toprecepty.cz/recept/1497-chleb-s-oliva....
17. 10. 2009 17:58
Elizo, mně by také zajímalo, jak se ti chlebík povedl. Jollka tady má (podle mě) zbytečně moc droždí, možná i proto se jí chlebík při pečení mírně propadl.
17. 10. 2009 17:46
Elizo, myslím, že se nic nestane, když to tak necháš a myslím, že už to máš stejně hotové, co? A za chodu to určitě nejde. Taky se mi to stalo, já jsem ještě takový začátečník a vůbec nic se nestalo, chleba byl dobrý Jo a jako Jiřka, já taky nenastavuji velikost chleba
17. 10. 2009 15:32
Jiřinko, děkuju, ono mi to stejně přenastavit nejde. Tak uvidíme, jak to dopadne...
17. 10. 2009 14:43
Já myslím,že to není na závadu,já hmotnost snad ani ještě nenastavovala...
17. 10. 2009 14:34
PROSÍM O DRUHOU RYCHLOU RADU - už to pravděpodobně kyne a všimla jsem si, že jsem nenastavila hmotnost. Je tam 1000 g a já bych potřebovala 750. Můžu to přenastavit v průběhu? Udělali byste to... abych tu pekárnu nějak nepoblbla.
Děkuji.
Děkuji.
17. 10. 2009 13:49
Mirčo, moc děkuji . Tak já jdu na to, ale moc nadějí tomu nedávám. Já a přístroje... a technicky zdatnější polovina tu není...
17. 10. 2009 13:45
Elizo,pekárna hněte a po určitém čase se ti ozve zvukový signál(pípání,pískání,..dle typu DP),zvedneš víko,šupneš dovnitř klobásku a o další se postará zase pečka.
17. 10. 2009 13:30
PROSÍM O RYCHLOU RADU... Chci poprvé použít pekárnu a všude se píše, že některé suroviny (tady konkrétně klobása) se mají přidat po zaznění signálu... To znamená, že se těsto hněte a pak se až před kynutím přidá klobása, nebo jak? Nemohla bych to tam prostě všechno naházet a pak zapnout program (jestli ho teda najdu...)
DĚKUJI .
DĚKUJI .
12. 6. 2009 13:49
Super recept, už mám aj ja pekáreň a je to bomba vec....ja som robila naposledy to isté čo ty, akurát som tam dala slaninku a bolo to výborne, a k nive dávam aj kúsok cesnaku :o)
11. 6. 2009 22:18
Tak to jsou ty okamžiky, kdy lituji, že nemám pekárnu, a kdy ukládám, protože si můžu recept vyzkoušet u mámy na chalupě o dovolené...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 15 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 27 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 29 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 52 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Další recepty
Tématické fráze: domací klobásy chleba s nivou chléb s nivou domaci klobasa domaci chleba s nivou domácí chléb s klobásou domácí chléb s nivou pizza chleba s nivou domácí pekárna chléb s nivou doma chleb s klobasou chleb s nivou s domaci pekarny rozpeky z domácí pekárny pizza chléb s nivou domácí chleba s klobasou rozpek z domácí pekárny niva chléb pekárna klobas chleba z nivou chleb s klobasou z dom.pekarny chléb z domácí pekárny s nivou
Suroviny: olej, voda, sýr niva, sůl, cukr, mléko sušené, mouka hladká, mouka žitná chlebová, droždí, klobása
Chleba s nivou a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0oB
20 názorů