Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Moje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 13 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 minutami
Banánové lívance
VeruH. před 8 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 29 minutami
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 40 minutami
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 42 minutami
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 1 hodinou
Likér z aronie
Evka1670 před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmazánem,
brambory s parmazánem,
recepty z brambor,
pecene brambory s parmazanem,
pecene brambory,
pecene brambory s parmezanem,
recepty na brambory,
pečené brambory recept,
brambory s parmezánem,
pečené brambory ve slupce,
pečené bramnory s parmezánem,
recept s parmazanem,
brambory parmazán,
pecena brambora,
pečené brambory s parmezán,
lilek brambor,
brambory recept,
pečené brambory s s parmazánem,
brambory pečené na parmazánu,
brambory recepty
Suroviny:
brambory,
koření grilovací,
máslo,
parmazán,
pažitka
Komentáře (11)