Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Moje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 45 minutami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 13 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 10 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 12 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 12 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 13 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmazánem,
brambory s parmazánem,
recepty z brambor,
pecene brambory s parmazanem,
pecene brambory,
pecene brambory s parmezanem,
recepty na brambory,
pečené brambory recept,
brambory s parmezánem,
pečené brambory ve slupce,
pečené bramnory s parmezánem,
recept s parmazanem,
brambory parmazán,
pecena brambora,
pečené brambory s parmezán,
lilek brambor,
brambory recept,
pečené brambory s s parmazánem,
brambory pečené na parmazánu,
brambory recepty
Suroviny:
brambory,
koření grilovací,
máslo,
parmazán,
pažitka
Komentáře (11)