Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 373 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Moje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 18 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
perkelt,
perkelt recept,
houbový perkelt,
hribovy perkelt,
perkelt z hub,
hřibovy guláš,
hříbkový guláš,
perkelt s hub,
perkelt hribovy,
recept na perkelt,
hřibový guláš s masem,
houby,
hobovy perkelt,
hříbkový salát,
hribkovy nakyp,
hribkovy gulas s masem,
hribovy gulas recept,
hribovy perkelt recept,
recept perkelt,
houby recepty
Suroviny:
houby sušené,
slanina uzená,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
voda,
mouka hladká
Komentáře (13)
Použila jsem sušenou směsku-proto ta tmavší barva,dala jsem gazdovskou slaninu a vynechala chilli papričku,ostré nemůžeme