Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na talíři

Hodnocení receptu je 4,9 (34×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jafin

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie934 kJ /
223 kcal
Bílkoviny0,21 g
Tuky24,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře očistíme, potřeme solí smíchanou s paprikou , pokmínujeme a vložíme na talíř (nejlépe ten starý babiččin). Krok 2: Poklademe plátky másla a upečeme v troubě. Krok 3: Nejjednodušší a výborný recept na kuře, který znám - zvládne ho i naprostý začátečník.

Zveřejněno 6. 6. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na talíři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/63z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na talíři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/63z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (50)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-)<3:yes: Paráda, to byl hit před 50 lety, ten talíř stále mám (opravdu po babičce):-K

Dělám často, ale jen sůl a kmín bez papriky, zbytečně se připaluje. Přidala jsem foto. :-)

Helena Kokoškova 29. 12. 2015 13:15
Tak jsem pekla kuře na porcelánovém talíři snad před 30lety.Talíř ještě mám a občas na něm ještě peču.Kuře jsem jen osolila.:yes:

v jednoduchosti je síla-posílám bodík

Hanule: Běžně peču na 250, ale klidně by stačilo na 200;-)

Dobry den,

kucharky prosim poradte :]] na kolik stupnu a cca doba peceni?

Dekujii

jakeline 1. 3. 2013 06:14
vynikající teměř za půl hodiny hotové:-K

Paní Stanička 18. 9. 2012 15:01
Takový zuhelnatělý :-D :-D

Dělám ho taky, ale míst talíře používám "víko" ze zapékací misky z varného skla, používám normální grilovací koření a peču úplně bez tuku. A jestli tady ten recept je nebo není 2x vůbec neřeším. :-p:-D;-);-)

Nojo jen trochu křupavější kurčička, já vim;-)

zizala::yes:;-)

Koubkova: Leda na skleněném víku, jakmile bude hlouběji zanořené, nebude to správně fungovat, kuře pustí moc šťávy a bude polodušené, ne takhle hezky pečené :-) Kuře není spálené, jen je trochu připálená kůže ;-)

:yes::-))

Jana Remkova: Sú proste ľudia, ktorí netvoria, ale sa vyžívajú v hľadaní plagiátov...Mne sa recept páči a robil som to na pokličke z Jénskej misky !!!

Tématické fráze:
česko na talíři recepty, úprava kuřete, kuře pečené na talíři, česko na talíři, zeleninová obloha na talíři, jídla z kuřete, pecene kure na taliri, www česko na talíři recepty, kuře na soli recept, jidla s kurete, recepty česko na talíři, česko na talíři 13.11.2011, babiččino kuře, kuře recepty, recepty na úpravu kuřete, recepty kuře, jidlo z kurete, obložené mísy aranžování, uprava kuřat, fotogalerie aranžování jídla na talíř

Suroviny:
kuře, máslo, paprika sušená sladká, kmín celý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu