Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 618 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,72 g |
| Tuky | 53,42 g |
| Vláknina | 22,34 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 103,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
Moje poznámka
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 3 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept tocenak,
buřtguláš se se šlehačkou,
bu?tgul? pouze ze sal?mu,
naložený salám,
bramborovy gulas z točenaku,
buřtguláš ze slovenského salámu,
šoupni mě ho tam,
dobrý buřtgulášek,
točený salám naložený,
naložený toceny salám,
točený salám s bramborami recept
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
salám točený,
olej,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
majoránka,
voda
Komentáře (16)
už jsem přečetla ale také jsem četla příspěvek - tedy komentář od Aničky Kocíkové - majoránku nakonec, zahustí strouhaným bramborem, majoránka a česnek až na konec, ale pytlík červ. papriky - no, nevím, ale je to vaše volba, takže to bude asi u vás dobré, u nás by to asi nebylo ono, ale to už záleží na vaší chuti, že
Dělávám velice podobně.Když nemám"točeňák"nahradím např.párkem.Jen majoránku a prolisovaný česnek dávám cca 3minuty před koncem.A aby byl guláš hustější,tak po 10minutách vaření přidám 1 najemno nastrouhanou bramboru a dovařím.
Petra:k té sladké paprice se v tomto receptu přidává ještě lžička pálivé papriky,mě toto celkové množství příjde akorát
Máte pravdu, že bez papriky by to nejen že nebylo ono, ale ani by to nešlo
Zkuste třeba příště dát tu majoránku nakonec, nebo část během vaření a část až vypnete plotýnku, třeba poznáte ten rozdíl :)
Sto lidí, sto buřtgulášů, docela bych ten váš ochutnala, ze zvědavosti :)
Ostatní je na chuti každého, pro mě např. chybí zahuštění a přebývá česnek....