Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,14 g |
| Tuky | 25,78 g |
| Vláknina | 11,93 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 932 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 30,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky plněné mrkví pro Tejaju
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Ey
Moje poznámka
Vepřové roládky plněné mrkví pro Tejaju
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Ey
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 5 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 5 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 5 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 1 hodinou
Vajíčka z trouby
Sahula před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 2 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 2 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 3 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 5 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 5 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové roládky,
vepřové s mrkví,
vepřové maso s mrkví,
vepřove v mrkvi,
vepřová rol,
rybiz s mrkvi,
vepřová panenka plněná mrkví,
veprove v mrkvi v papinaku,
vepřové v mrkvy,
plněné maso,
veprove na mrkvy,
plněné vepřové maso s rýží,
recept na vepřové v mrkvi,
vepřová roláda mrkev,
vepřové na mrkvi,
vepřová roláda plněná,
plněná vepřová roláda recept,
maso plněné mrkví,
plněné rolady,
plněná roláda s rýží
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
libeček,
šťáva limetková,
marmeláda rybízová,
cibule,
sůl,
pepř,
bujón zeleninový,
mouka hladká,
cibule
Komentáře (10)