Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 28,25 g |
Vláknina | 52,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 357,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Moje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 6 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 7 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 7 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 8 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 8 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 8 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 11 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 13 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
zapečená bramborová kaše s pohankou,
nastavená kaše s pohankou,
bramborova polevka s pohankou,
recepty z pohanky,
recept na kasi z pohanky,
bramborová kaše jaké bylinky,
bramborová kaše recept,
zakysana smetana do bramborove kase,
bramborova kase se smetanou,
nastavené šťouchané,
batátová branborová kaše,
bylinková kaše
Suroviny:
brambory,
pohanka,
smetana zakysaná,
petrželka,
pažitka,
libeček,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (4)