Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 28,25 g |
Vláknina | 52,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 357,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Moje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 19 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 14 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 22 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 49 minutami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 54 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 1 hodinou
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 9 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
zapečená bramborová kaše s pohankou,
nastavená kaše s pohankou,
bramborova polevka s pohankou,
recepty z pohanky,
recept na kasi z pohanky,
bramborová kaše jaké bylinky,
bramborová kaše recept,
zakysana smetana do bramborove kase,
bramborova kase se smetanou,
nastavené šťouchané,
batátová branborová kaše,
bylinková kaše
Suroviny:
brambory,
pohanka,
smetana zakysaná,
petrželka,
pažitka,
libeček,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (4)