Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,85 g |
| Tuky | 28,25 g |
| Vláknina | 52,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 145 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 357,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Moje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Nejnovější recepty
Skořicová kolečka
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 13 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 6 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 11 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 11 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 11 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 12 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 12 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 12 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 12 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
zapečená bramborová kaše s pohankou,
nastavená kaše s pohankou,
bramborova polevka s pohankou,
recepty z pohanky,
recept na kasi z pohanky,
bramborová kaše jaké bylinky,
bramborová kaše recept,
zakysana smetana do bramborove kase,
bramborova kase se smetanou,
nastavené šťouchané,
batátová branborová kaše,
bylinková kaše
Suroviny:
brambory,
pohanka,
smetana zakysaná,
petrželka,
pažitka,
libeček,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (4)