Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 236 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,55 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 190,89 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 14,33 g |
Sacharidy | 228,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku asi 30min v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák.
Krok 2: V něm na oleji osmahneme postupně cibuli, potom maso a před koncem chvilku česnek, opepříme.
Krok 3: Přilijeme fazole s vývarem, přidáme protlak, tymián a Masox. Zavřeme papiňák a asi 20min vaříme dál.
Krok 4: Pokud je vše měkké, dodáme kečup, sůl, cukr a zahustíme hl. moukou.
Zveřejněno 15. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
Moje poznámka
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 3 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 14 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
fazole s uzeným,
fazole s uzenym recept,
fazole s uzeným masem,
pikantní fazole s uzeným,
recepty na tmavé fazole,
fazole v papiňáku,
fazole a dal,
vařené fazole s uzeným masem,
testoviny s fazoli a uzenym chorvatsko,
bílé fazole s uzeným,
tmava fazole,
vařime fazole v papinaku
Suroviny:
fazole červené,
maso uzené,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
cukr,
olej,
pepř,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (11)
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.