Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,28 g |
| Tuky | 3,54 g |
| Vláknina | 4,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 63,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
Moje poznámka
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 11 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 11 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 11 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 35 minutami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 7 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 8 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 8 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 8 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 9 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 9 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 10 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečené koleno na černém pivu,
koleno na černém pivu,
vepřové koleno na černém pivu,
pečené vepřové koleno na černém pivu,
vepřové koleno na pive,
nejlepší pečené vepřové koleno marinované,
marinovane veprove koleno,
pecene koleno na cernem pive,
pečené vepřové koleno na černém pivě,
marinované pečené vepřové koleno,
veprove koleno na cernem pive,
naložené vepřové koleno,
pečené koleno na pivu,
veprové koleno,
marinovane pečené koleno,
koleno na cernem pive,
pečene vepřove koleno na pivě,
marinované koleno,
pecené koleno na pivě,
koleno na pivu
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
pivo černé,
pivo černé,
cukr třtinový,
zázvor čerstvý,
kečup ostrý,
omáčka sojová,
hořčice dijonská,
česnek
Komentáře (41)
Tak jsem dala do pácu, a pác jsem trošku přisolila, v receptu sůl nemáš a sojovka a francouzská hořčice, jsou slané dost, ale pro sichr jsem sůl přidala i do pácu. Dala jsem to rovnou do pekáče, v kterém se to bude péct. Pivo sice černé, ale nic moc! Ani jsem nevěděla, že je tady na Slovensku,je tak malý sortiment černých piv!