Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,52 g |
Tuky | 30,26 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 12,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69wL
Moje poznámka
Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69wL
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 9 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
co s tlačenkou,
houbová tlačenka,
kečupový utopenci,
houbové hody,
vepřová tlačenka s houbami,
vyroba tlacenky yhribku postup,
chyby pri vyrobe domaci tlacenky,
tlačenka domácí červená,
těsto na pizzu + domácí pekárna,
houbová tlačenka recept,
vepřová směs s s houbami,
houbo tlačenka,
houbové utopence,
houbová tlačenka recepty,
vepřová směs na houbách,
recept-houbova-tlacenka,
recepty s tlačenkou,
kdyz se udela rosol na utopenci sama,
domácí houbová tlačenka,
je mozno dat tlacenku do mrazaku
Suroviny:
tlačenka,
cibule,
houby,
protlak rajčatový,
olej,
sůl,
česnek,
cukr písek,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
sýr niva
Komentáře (46)
Tak pojďme vařit, já plánovitě, podle tabulky a ty intuitivně a spontánně, ale obě kreativně, myslím...
ani mě nenapadlo, že by někdo ráno utíkal pro tlačenku, aby tento recept vyzkoušel, ale třeba by její "zbytek" (to slovo miluji
...a slibuji, že budu vařit dál...i ze zbytků i uváženě a plánovaně
Doufám, že nevypadám jako snob v kuchyni, protože to fakt nejsem a nemám je ráda. Používám spoustu surovin, které nejsou "in", jako kečup, granulovaný česnek, mražený špenát, surimi tyčinky nebo hotové knedlíky. Zbytky mám také a také je spotřebovávám nebo nacpu do mrazáku. Jen mi to nepřišlo nějak moc jako recept, zdálo se mi, že si nikdo nekoupí tlačenku, aby ji pak smíchal s uvedenými surovinami. Mýlila jsem se.
Vař dál a inspiruj ostatní, prosím.
A doufám, že mi nebude vyčteno, že se vykecávám pod receptem.
já snad na oslavu půjdu něco upéct s věnováním speciálně Tobě
Ale myslím, že se tu budem bavit o receptu ne?
Líbí se mi právě schopnost využívat zbytky, dělá to řada lidí tady - pokud si vzpomínám - Bibinka, Mirka, a další a já taky a mám zkušenost, že ze zbytků kolikrát vzniknou mňnamky, že příště to už nejsou zbytky ale plánovaná jídla
Já to zkusím, ale bez cukru a ještě jeden nápad mám, ale to zveřejním, až jestli to bude jedlé
A tamto bylo myšleno na jeden čin, ne na osobnost.
nemyslím si, že bych byla soběstředná a dětinská, a ani nijak ješitná, ale považuji se neskromně za celkem ucházející kuchařku a pokud jsem se recept vložila, tak jen proto, že mi to prostě chutnal
Eliza řekla svůj názor, na něj má právo
Já všem moc děkuji za podporu, je pravda, že kritika se nečte moc dobře a nepotěší, ale už to prosím uzavřete
Zbytky si můžeme vyhazovat či spotřebovávat dle libosti, ale vydávat směs zbytků za recept je trochu nemístné a nevšímavé vůči případným čtenářům nebo lidem, kteří důvěřují a uvaří si tak. Vkládat recepty či něco jim podobného za každou cenu považuji za sebestřednost a dětinskost zároveň. To je můj názor a čekám na negativní reakce, ale budou mi lhostejné...