Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,81 g |
Tuky | 28,49 g |
Vláknina | 53,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 220,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka se špenátem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLVx
Moje poznámka
Pohanka se špenátem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLVx
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 46 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 47 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
pohanka s hlívou ústřičnou,
hlíva ústřičná s pohankou,
hliva s pohankou,
hlíva ústřičná a pohanka,
pohanka se špenátem,
recepty z pohanky,
recepty pohanka s hlivou ustřičnou,
recepty z pohanky a hlívy ústřičné,
pohanka na vine s hlívou,
pohanka s hlivou ustricnou na bilem vine,
pohanka loupaná tmavá recepty,
tmavá pohanka recepty výborné,
pohanky a z hlívou ústřičnou,
hlíva ústřičná s s pohankou,
hliva se spenatem,
pohanka se se špenátem,
pohanka se špenátem a hlívou ústřičnou,
recepty na pohanku,
hlíva ústřičná se špenátem
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
olej,
tymián,
víno bílé suché,
špenát čerstvý,
pohanka,
bobkový list,
voda,
sůl,
parmazán
Komentáře (17)