Lasagne s parmazánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 758 kJ / 3 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 264,93 g |
| Tuky | 37,00 g |
| Vláknina | 28,18 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 694 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 402,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzE7
Moje poznámka
Lasagne s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzE7
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 12 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 3 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 4 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 4 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 5 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
lasagne s parmazánem,
lasagne parmazan,
lasagne z mletého masa s parmazanem,
lasagne s vepřovým masem a parmazánem,
recept besamel s parmazánem,
lazane s z avokáda,
recept s parmazánem,
lasagnne s parmezánem,
lasagne se špenatem a parmazanem,
recepty - lasagne parmazanem,
lasagne s mletým masem a parmazanem
Suroviny:
maso hovězí mleté,
těstoviny lasagne,
cibule,
koření grilovací,
olej,
rajče,
kmín celý,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
parmazán,
květ muškátový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)