Halibut s teplou zeleninou
Tento pokrm spojuje jemnou chuť halibuta s pestrou směsí teplé zeleniny. Ideální pro milovníky mořských ryb a zdravého stravování, tento recept je snadný na přípravu a skvělý pro každou příležitost.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 371 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 11,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halibut s teplou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAxP
Moje poznámka
Halibut s teplou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAxP
Nejnovější recepty
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno před 19 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 22 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá zelňačka
vanilj před 1 hodinou
Čokoládový dort (snadný)
Kvittecko před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Kvittecko před 1 hodinou
Banánová bábovka (mufiny) s ořechy
Michaela666 před 1 hodinou
Jablkový závin pro chlapy
Lida.Rose před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
habis před 6 hodinami
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 6 hodinami
Kynutý knedlík
Evculina84 před 6 hodinami
Tématické fráze:
halibut recept,
halibut recepty,
zapečený halibut,
rizoto z halibuta,
recept na halibuta,
filet z halibuta recept,
pečený filet z halibuta na pánvi,
rececpt filet z halibuta,
halibut filet recepty,
losos s teplou zeleninou,
halibut filet,
zapečený halibut recept,
halibit se zeleninou
Suroviny:
halibut,
cuketa,
cibule červená,
rajče cherry,
chilli paprika čerstvá,
citron,
nať petrželová,
ghee,
sůl,
pepř citronový
Komentáře (3)