Jednoduchá avokádová pomazánka s halibutem

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 20 minut + doba na odležení 2-3 porce Pomazánky 1 názor

Suroviny

1 plátek uzeného halibuta
1 avokádo
koření řecké bylinky
mletý koriandr
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané avokádo nakrájíme na kousky a rozetřeme na pastu, přidáme na malé kousíčky nakrájeného halibuta a koření. Důkladně promícháme a necháme alespoň hodinu odležet v lednici (směs mírně změní barvu do hněda, ale bylinky se lépe promíchají a dají pomazánce dobrou chuť). Podáváme s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Jednoduchá avokádová pomazánka s halibutem

  • zizala zizala

    Změna barvy dohněda bývá zapříčiněna oxidací avokáda. Proti tomu pomáhá citronová šťáva a i tomu halibutovi by slušela.

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo