Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 561 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 142,06 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 306,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Moje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 13 minutami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
jirkastu před 2 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 2 hodinami
Maková náplň
mismi před 2 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 4 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 6 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 6 hodinami
Tématické fráze:
švýcarské národní jídlo ze sýra,
švýcarské vánoční cukroví,
koláčky s kypřícím práškem,
švýcarské pečivo,
svycarske rezy,
bombasticke čokoladovy zakusek,
buchta z polenty,
bombastické ořechové koláčky recept,
svicarske recepty,
koláčky s džemem,
cukroví s hruškami,
linecké cukroví s kypřícím práškem do pečiva,
linecké cukroví s kypricim s praskem do peciva,
švýcarské pečivo bez mouky,
národní recepty,
národní jídla,
švýcarské vánoční jídlo,
top recepty cukrovi moucniky kolace,
svicarske recept,
bombastické cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
mandle,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (11)
Já ještě pořád přemýšlím, v jakém stavu mají být ty mandle.
Z toho popisu není jasné, zda je mám postrouhat, nebo
pomlet na moučku, nebo posekat ???