Pikantní přírodní šťáva k masu
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 11,41 g |
Vláknina | 3,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 8,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Moje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 6 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 6 hodinami
Tématické fráze:
šťáva k masu,
šťáva k masu recept,
šťáva pod maso,
stava na maso,
jak udělat šťávu k masu,
rychlá šťáva k masu,
šťávy k masu,
jak udělat štávu pod maso,
prirodni omacka k masu,
recept na štávu k masu,
přírodní šťáva,
štáva pod maso recept,
stava z masa,
jak udělat dobrou šťávu k masu,
stava k masu recepty,
jak připravit šťávu k masu,
dobrá šťáva k masu,
šťávička k masu,
stava na maso recept,
recept šťáva k masu
Suroviny:
máslo,
olej,
cibule,
žampióny,
rajče loupané,
rajče,
omáčka chilli sladká,
maggi,
cibulka lahůdková,
libeček,
voda
Komentáře (38)
marika: ano,jak píše špagetka-libeček je ligurček http://www.bylinky.sk/?/Atlas/Ligurcek
Kdo maggi nepoužívá,může nahradit jiným dochucovadlem,nebo solí.Já s tím problém nemám,maggi jsem už jako dítě chodila potají"ucucávat"
Mášo,když přimhouříte oko,tak ta lžíce maggi našemu zažívacímu ústrojí zase tolik nemůže uškodit
A libeček...ten jsem použila
Děkuji za komentář,který mě vážně velice potěšil