Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 335 kJ / 3 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,21 g |
Tuky | 326,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07Gy
Moje poznámka
Hovězí plátky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07Gy
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 18 minutami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 12 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 1 hodinou
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 2 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 3 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 4 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 6 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí na tymiánu,
hovězí plátky recept,
hovězí recepty,
recepty hovězí maso plátky,
hovezi recept,
hovězí plátek,
hovězí maso na tymiánu,
hovězí plátky recepty,
hovězí maso recepty,
hovezi na timijanu,
hovězí na platky,
hovězí krk recepty,
hovezi s tymianem,
hovezi platek recept,
hovězí na z tymiánu,
recepty z hovězího masa,
hovezi na tymianu recept,
hovězi platek na tymianu,
hovězi na timiánu
Suroviny:
krk hovězí,
špek uzený,
cibule,
tymián,
kost hovězí,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (7)