Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 579 kJ / 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,31 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček si vymažeme máslem, maso osolíme, posypeme ze všech stran kořením na pečené kuře a nakonec provensálským kořením a to dost, dáme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme, dáme péct do vyhřáté trouby. Po půl hodině pečení přisypeme kolem masa cibuli na proužky, česnek na plátky, je-li třeba přilijeme vodu, abychom měli dost šťávy. Ke konci pečení si v malém množství vody rozpustíme solamyl, přilijeme do pekáčku, promícháme a necháme ještě 15 minut péct.
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské krůtí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9xW
Moje poznámka
Provensálské krůtí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9xW
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 9 hodinami
Utopenci
Přidáno před 10 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 12 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 51 minutami
Jogurtová buchta
kiramon před 2 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 3 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 4 hodinami
Třepací dort
nilsine před 4 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 5 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 6 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 6 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 8 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso,
krůtí maso recepty,
koření na krůtí maso,
maso na provensalskem koreni,
jaké koření na krůtí maso,
krútí maso recept,
provensálské koření,
kruti prsa po provensalsku,
pečená krůtí stehna po provensálsku,
krůtí plátek po provensálsku,
koreni na kruti maso recepty,
provensálská pečeně,
pečená krůta recept,
top recepty krůtí maso,
jaké koření na krůtu,
krůtí stehna po provensálsku,
krutí prso provensálské koření,
provencálské koření na kuřecí maso,
krůta na provensálském koření,
provensálské koření kruta
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
koření na pečené kuře,
solamyl,
sůl,
máslo
Komentáře (10)
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +
Bibinko
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.