Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,19 g |
| Tuky | 152,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 2,81 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařenými brambory s pažitkou
Zveřejněno 22. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkBl
Moje poznámka
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkBl
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 4 minutami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 8 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 38 minutami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 1 hodinou
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 1 hodinou
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 2 hodinami
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 3 hodinami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 5 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 7 hodinami
Tématické fráze:
treska recept v troubé s omáčkou,
treska recept,
rybí filé s holandskou omáčkou,
filé treska recept,
omacka s lisek recept,
filé s omáčkou,
recept holandská omáčka,
filé s holanskou omáčkou,
nádoba na holandskou omáčku
Suroviny:
filet z ryb,
houby lišky,
máslo,
olej,
sůl,
žloutek,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (17)
špagetka - pár lišek jsem našla, ale moc jich nebylo
hosta: vzteklina už u nás není, budeš si muset počkat až porostou.