Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Jemně dochucená kuřecí křídla upečená v troubě tak, aby měla zlatou křupavou kůžičku, namočíme do lehce pikantní kečupové omáčky a podáváme s čerstvým pečivem. Na povrchu křupavá, uvnitř měkká a šťavnatá křidélka chutnají skvěle.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 428 kJ / 102 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g | 
| Tuky | 0,20 g | 
| Vláknina | 1,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 810 mg | 
| Sůl | 1,40 g | 
| Sacharidy | 23,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Moje poznámka
					
				
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 37 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 38 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 43 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							grilovaná kuřecí křidélka pohlreich, 
						
						
							kuřecí křidélka v troubě, 
						
						
							kureci kridelka, 
						
						
							jak upravit kureci kridelka, 
						
						
							pečená kuřecí křidélka, 
						
						
							kuřecí křidylka, 
						
						
							recept na upravu křidílek, 
						
						
							kridylka v troube, 
						
						
							úprava kuřecích křidélek, 
						
						
							kridylka citron, 
						
						
							kureci kridelka úpravy, 
						
						
							křidýlka, 
						
						
							kuřeci kridylka recept, 
						
						
							křidýlka jiřiny bohdalové, 
						
						
							uprava křidylek, 
						
						
							kuřecí křidélka jinak, 
						
						
							recpty kureci kridylka, 
						
						
							pikantní křidélka pečená, 
						
						
							úprava kuřecích křidýlek, 
						
						
							grilované kuřecí křidélka pohlreich
						
					
						Suroviny:
						
							křídla kuřecí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							koření chilli, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							olej slunečnicový
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (25)
Použití slunečnicového oleje při tepelné úpravě potravin není moc vhodné ( viz. údaje ke konci výše odkazovaného pojednání ). Asi budu volit řepkový, který je složením totožný s olivovým – rozdíl je mezi nimi pouze v chutích. Jinak recept určitě výborný
Přečtěte si pro změnu zase třeba názory ve výše odkazovaném článku.....a třeba se té drůbeže již nezaleknete...
A ja se tedy budu ridit tvym doporucenim a zamenim chleb za dvojku bileho
Jikotka: Jiřinko,kdysi se mi podařilo v antikvariátě sehnat kam půjdeme na oběd,na večeři a na flám
K receptu nejsou žádné komentáře.