Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,00 g |
Tuky | 8,40 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .