Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 563 kJ / 1 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,56 g |
| Tuky | 69,20 g |
| Vláknina | 90,00 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 135,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na půlkolečka a vrstvu jí položíme do silného litinového hrnce.
Na cibuli rozložíme silnější plátky osoleného a opepřeného masa. Krok 2: Tato dvě vrstvy ještě zopakujeme - na maso přijde opět cibule, na ni další maso a končíme cibulí.
Zalijeme vodou, přidáme větší polovinu másla, hrnec zakryjeme a dáme na vařič pomalu dusit - aspoň 3 hodiny. Krok 3: Pak ochutíme balsamicovým octem, přidáme ještě zbytek másla a na kostičky nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Na cibuli rozložíme silnější plátky osoleného a opepřeného masa. Krok 2: Tato dvě vrstvy ještě zopakujeme - na maso přijde opět cibule, na ni další maso a končíme cibulí.
Zalijeme vodou, přidáme větší polovinu másla, hrnec zakryjeme a dáme na vařič pomalu dusit - aspoň 3 hodiny. Krok 3: Pak ochutíme balsamicovým octem, přidáme ještě zbytek másla a na kostičky nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 1. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
Moje poznámka
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 12 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 42 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bifteky loirských lodníků,
biftek loirských lodníků,
hovězí podle lodníků,
bifteky loiarskych lodniku,
biftek lodníkú,
hovězí zadní recepty,
hovězí rose,
biftek lodník
Suroviny:
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
okurky sterilované,
voda,
ocet
Komentáře (7)