Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketová bábovka s chia semínkem s čokoládovou polevou se zakysankou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 082 kJ /
2 649 kcal
Bílkoviny35,94 g
Tuky156,93 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy273,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce a cukr ušleháme, přidáme olej, mléko, nastrouhanou cuketu a vyšleháme. Mouku smícháme s oběma prášky do pečiva a chia semínky.
Tekutou směs přidáme k mouce se semínky a zamícháme. Nalijeme do silikonové (nebo jiné) formy na pečení. Krok 2: Bábovku dáme péci do rozehřáté trouby na 170 stupňů na 45 minut. Krok 3: Čokoládu na vaření nalámeme na kousky a rozehřejeme ve vodní lázni. Přidáme 2 PL zakysané smetany a zlehka zamícháme. Vychladlou bábovku vyklopíme z formy, polijeme touto jemnou polevou a dáme do chladu.

Zveřejněno 10. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yvzP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yvzP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cuketová bábovka, babovka z cukety, buchta s chia semínky, recepty cuketová bábovka, cuketa a chia mouka, babovka pokapana cokoladou, recept buchta s chia seminky, pečení s chia semínky bábovka, dort s chia semínky, jablecna babivka s chia seminkama, pečení z čia semínek, chia ořechová bábovka, poleva ze zakysanky, bábovka s višněmi, buchta s chia seminkama, cuketová buchta s chia semíky, cuketové chia rezy, bábovka z cukety se smetanou, babovka z chia semínek, babovka s cokoladovou polevou

Suroviny:
cuketa strouhaná, mouka hrubá, mouka hladká, vejce, prášek do perníku, prášek do pečiva, cukr, mléko, olej, šťáva citronová, citron, čokoláda na vaření, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu