Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 065 kJ / 1 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,20 g |
Tuky | 104,22 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Moje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 17 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 17 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 2 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 4 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
příprava bůčku,
rillettes pečený bůček,
pecene platky bucku,
pomalé pečení bůčku,
domaci rillettes,
recepty pečený buček,
pečený bůček kousky,
příprava bůčku na pečení,
francouzský pečený bůček,
rillettes de connerré peceni,
bůček rillettes,
rilletes z bucku,
rillettes,
bůček nakrájíme na kousky,
rillettes recept,
domácí buček pečený,
jak se pripravuje peceny bucek,
rillettes uzený bůček,
rillettes z vepřového bůčku,
pečený bůček rillettes
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
hořčice pikantní,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (6)