Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 878 kJ / 4 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,24 g |
Tuky | 185,19 g |
Vláknina | 18,76 g |
Cholesterol | 823 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,71 g |
Sacharidy | 490,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý "jakoštrůdl"s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ6y
Moje poznámka
Kynutý "jakoštrůdl"s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ6y
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 30 minutami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 2 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 22 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný crumble
ErikaU před 17 minutami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 21 minutami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 53 minutami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 3 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 3 hodinami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 4 hodinami
Vylepšená česnečka
MilosCz před 4 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Fitulka před 4 hodinami
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 5 hodinami
Tématické fráze:
kynutý jablečný štrůdl,
kynutý jablkový štrůdl,
kynutý štrůdl s jablky,
kynute těsto na štrůdl,
jablečný štrůdl z kynutého těsta,
jablečný štrůdl kynutý,
štrůdl z kynutého těsta,
štrůdl s tvarohem a jablky,
jablkový štrůdl video kynutý,
jablečný kynutý štrudl,
štrůdl s jablky a tvarohem,
štrůdl,
kynutý štrudl z jablek,
tvarohovo jablečný štrůdl,
strudl s kynuteho testa,
kynutý štrůdl jablečný,
štrůdl s hruškami,
kynutý závin s tvarohem,
jablecny strudl bez kynuti,
štrůdl nejlepší recepty
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
olej,
droždí,
mléko,
vejce,
cukr,
máslo,
tvaroh ve vaničce,
cukr vanilkový,
žloutek,
bílek,
cukr,
pudink vanilkový,
rum,
máslo,
kůra citronová,
Komentáře (26)
dávám bodík.
Marti, vystihla jsi to přesně - je vláčný a vlhký, mňam.