Domácky pěstované nekalorické sladidlo
Postup přípravy
Krok 1: Natrháte čerstvé lísky aztéckého cukru - musí být nekafrový tj. druh výše uvedený.
Krok 2: Lístky spaříte malým množstvím horké vody.
Krok 3: Získáte sladkou tekutinu bez kalorií vhodnou ke slazení nápojů.
Zveřejněno 16. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácky pěstované nekalorické sladidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYZW
Moje poznámka
Domácky pěstované nekalorické sladidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYZW
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 6 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 7 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 7 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 8 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 8 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 9 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 9 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 9 hodinami
Tématické fráze:
aztécký cukr množení,
aztécké sladidlo,
aztécký cukr pěstování,
aztécký cukr,
aztecky cukr recepty,
lippia dulcis colada,
nekalorická buchta,
lippia dulcis colada recepty,
aztecky cukr sirup,
azstécké sladidlo,
astécké sladidlo,
lippia dulcis,
aztécké sladidlo recepty,
aztécký cukr recept,
nekalorické moučníky,
slazeni azteckym s cukrem,
domacky,
množení aztéckého sladidla,
azteske sladidlo,
lippia dulcis množení
Komentáře (11)
Listy lze užívat jak v čerstvém stavu, tak mražené nebo sušené.