Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 25,23 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce,
kuřecí řízek v tatarské omáčce,
rizky s tatarkou,
těstíčko na obalování z tatarské na omáčky,
rizek v tatarske omacce,
recept řízek s tatarkou,
řízek v bylinkové strouhance,
kuřecí řízek s tatarská omáčka,
řízky v tatarské omáčce,
maso v bylinkové strouhance,
řízky potřené tatarkou,
kuřecí řízky v hořčicové omáčce,
rizky v ta,
kureci obalovany rizek tatarsky,
řízek potřený tatarkou,
kuřecí řízky v tatarské,
kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany,
kuřecí s s tatarkou,
řízek s tatarkou,
řízky obalované v tatarské omáčce
Suroviny:
řízky stehenní,
tatarská omáčka,
hořčice dijonská,
česnek,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka,
petrželka,
tuk na smažení
Komentáře (6)