Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 25,23 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce,
kuřecí řízek v tatarské omáčce,
rizky s tatarkou,
těstíčko na obalování z tatarské na omáčky,
rizek v tatarske omacce,
recept řízek s tatarkou,
řízek v bylinkové strouhance,
kuřecí řízek s tatarská omáčka,
řízky v tatarské omáčce,
maso v bylinkové strouhance,
řízky potřené tatarkou,
kuřecí řízky v hořčicové omáčce,
rizky v ta,
kureci obalovany rizek tatarsky,
řízek potřený tatarkou,
kuřecí řízky v tatarské,
kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany,
kuřecí s s tatarkou,
řízek s tatarkou,
řízky obalované v tatarské omáčce
Suroviny:
řízky stehenní,
tatarská omáčka,
hořčice dijonská,
česnek,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka,
petrželka,
tuk na smažení
Komentáře (6)