Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,44 g |
| Tuky | 25,23 g |
| Vláknina | 2,72 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 385 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce,
kuřecí řízek v tatarské omáčce,
rizky s tatarkou,
těstíčko na obalování z tatarské na omáčky,
rizek v tatarske omacce,
recept řízek s tatarkou,
řízek v bylinkové strouhance,
kuřecí řízek s tatarská omáčka,
řízky v tatarské omáčce,
maso v bylinkové strouhance,
řízky potřené tatarkou,
kuřecí řízky v hořčicové omáčce,
rizky v ta,
kureci obalovany rizek tatarsky,
řízek potřený tatarkou,
kuřecí řízky v tatarské,
kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany,
kuřecí s s tatarkou,
řízek s tatarkou,
řízky obalované v tatarské omáčce
Suroviny:
řízky stehenní,
tatarská omáčka,
hořčice dijonská,
česnek,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka,
petrželka,
tuk na smažení
Komentáře (6)