Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gRN
Moje poznámka
Gnocchi s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gRN
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 3 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 5 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 6 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 9 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s vepřovým masem,
omáčka k vepřovému masu,
omáčky z vepřového masa,
štáva k vepřovému masu recept,
gnochi se sýrovou omáčkou,
omáčky k vepřovému masu,
dobré omáčky k vepřovému masu,
vepřové maso s gnocchi,
noky s vepřovým masem,
gnocchi s vepřovým,
gnocchi pohlreich,
šťáva k vepřovému masu,
gnocchi s houbovou omáčkou,
syrova omacka s veprovym masem,
omáčka z vepřového masa,
gnocchi recept pohlreich,
omáčka k vepřovému,
maso s omáčkou,
gnochi s vepřového masa,
sýrová omáčka na gnochi
Suroviny:
kýta vepřová,
gnocchi,
vývar masový,
žloutek,
šťáva citronová,
sůl,
olej olivový,
máslo
Komentáře (10)
Eja57 (moderátorka):
Ne, zatím jsem nezkoušel a obávám se, že po zkušenosti s kupovaným bezlepkovým chlebem se k tomu nedokopu...
Ale např. játrové knedlíčky aby se daly tvarovat do vývaru pomocí PL + KL, se mi postupně podařilo zahustit mixovaným corn flakes; po uvaření jsou jako peříčko (aniž by bylo použito vepřové sádlo, jak se to u nás dělá od nepaměti)
Zkoušel jsem i rýžovou mouku..., knedlíčky byly jako z betonu
Autorka rcp se asi uklikla...
...a moderátorka to upravila
***
hospodyne:
Snažím se z jídla vyloučit gluten (protože je mi po něm na umření
Tož tak
A kam se poděla holandská omáčka, he?
No, změna názvu rcp by to vyřešila, že