Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,61 g |
Tuky | 8,75 g |
Vláknina | 6,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 105,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové rizotto s kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVLL
Moje poznámka
Dýňové rizotto s kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVLL
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 47 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z hokaida,
recept s kokosovým mlékem,
recepty s kokosovým mlékem,
dynovy krem s kokosovym mlekem,
ryzoto z hokajda,
co uvařit s s kokosovým mlékem,
krevetove rizoto z kokosovim mlikem,
dýňové pyré s s kokosovým mlékem,
koláč s dýní a kokosovým mlékem,
dýnové kari s s kokosovým mlékem,
zapečena hokaido s s kokosovým mlékem,
co s kokosovým mlékem,
rizeto z hokaida,
risoto z hokaida,
rizito z hokaida,
co uvařit z hokaida,
dýňové pyré s ryzi,
co uvařit z hokaidy,
proc neloupat dýně hokaido,
dýňová z hokaida s kokosovým mlékem
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej olivový,
rýže arborio,
tuk kokosový,
vývar zeleninový,
sůl,
šafrán,
mléko kokosové,
tempeh,
pažitka
Komentáře (7)