Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 9,42 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Moje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 11 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 11 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 20 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 11 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 11 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 13 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 13 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 13 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 13 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 14 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 14 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 15 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno s rybízovou omáčkou,
vepřové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno recept,
vepřové koleno,
uzené koleno z pomalého hrnce,
pomalý hrnec vepřové koleno,
uzené v pomalém hrnci,
marmeláda v pomalém hrnci,
marmeláda z mraženého rybízu,
marmeláda z mraženého rybízu,
vepřové koleno recepty,
recept na vepřove koleno,
uzene peprove koleno,
recepty z uzeneho vepřového kolena,
uzené koleno,
recepty v pomalém hrnci,
pomalu pečené uzené koleno s rybízem,
uzené se zázvoru,
pomaly hrnec uzeniny
Suroviny:
koleno vepřové uzené s kostí,
pivo černé,
rybíz červený,
marmeláda rybízová,
zázvor,
česnek granulovaný,
máslo
Komentáře (10)
Moje klasika-uvařirt v hrnci,jak jsme zvyklí-ale úplně na"srágorku"a pak s křenem hodovat